Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül, "PTT Milli Mücadele’ye ciddi katkılar sağladı"

Sivas Valisi Davut Gül, posta teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Kabulde konuşan Vali Gül, PTT’nin 1840’dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Gül, "PTT Milli Mücadele’ye ciddi katkılar sağladı"

Sivas Valisi Davut Gül, posta teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kabulde konuşan Vali Gül, PTT’nin 1840’dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş olduğunu belirterek, kurumun hem Birinci Dünya Savaşı’nda hem de Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadeleye ciddi katkı sağladığını söyledi. Her geçen gün PTT teşkilatının kendisini yenilediğini ve şubelerini artırdığını vurgulayan Gül,"İnşallah vatandaşa sunduğu hizmet kalitesi de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam eder. Kurumların adı değişir, kurumlar kapanır açılır ama hizmetin kaliteli şekilde verilmesi çok önemlidir. PTT çalışanları da özverili şekilde görevini yerine getiriyor, hepsini tebrik ediyor nice 177 yaşları daha görmelerini temenni ediyorum" dedi.

PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak da kurumun Sultan Abdulmecid döneminde posta hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 1840 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Sivas’ta 54 merkezde PTT şubesinin bulunduğunu ifade etti.

Ziyarette PTT Başmüdürü Kavak, Vali Gül’e PTT zarfı ve pulu ile harita kataloğu takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.