Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş: "Kaliteli hizmet konusundaki çalışmalarımız sürecek”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kaymakamlar ile yaptığı toplantıda, “Kaliteli kamu hizmeti verilmesi konusundaki çalışmalarımız sürecek” dedi.Vali Demirtaş, devam eden ve proje halindeki kamu yatırımlarının ayrıntılarıyla ele alındığı...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Demirtaş: "Kaliteli hizmet konusundaki çalışmalarımız sürecek”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kaymakamlar ile yaptığı toplantıda, “Kaliteli kamu hizmeti verilmesi konusundaki çalışmalarımız sürecek” dedi.

Vali Demirtaş, devam eden ve proje halindeki kamu yatırımlarının ayrıntılarıyla ele alındığı “2018 yılı İl Koordinasyon Kurulu Yılı 1. Dönem Toplantısı”nın ardından, kentin tüm ilçelerinde görev yapan kaymakamlarla bir araya geldi.

Vatandaşların dile getirdikleri taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gayret göstermeye devam edeceklerini belirten Vali Demirtaş, Adana’nın ilçeleriyle birlikte kalkınması, vatandaşların eksikliğini hissettikleri yeni hizmet ve yatırımlarla buluşması için kamu kurum ve kuruluşlarının yüklendiği sorumluluğu ivedilikle yerine getirmelerinin önemini vurguladı.

İlçe kaymakamlarının, görev yaptıkları bölgelerin genel durumu ve vatandaşlara verilen kamu hizmetlerine ilişkin bilgiler verdikleri toplantıda, Adana’nın son yıllarda önemli kamu yatırımlarıyla buluştuğuna dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş, ilçelerdeki “eğitim, sağlık, ulaşım, istihdam, alt ve üst yapı ve ekonomik yatırım” alanlarındaki çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara en kaliteli kamu hizmeti verilmesi konusundaki çabalarının da devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.