Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Ceylan, “Darbeye karşı dimdik ayaktayız”

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen askeri darbe girişimine karşı Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenerek, “Darbeye karşı dimdik ayaktayız. Yapmış oldukları bu ihanet hareketi...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 01:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 01:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Ceylan, “Darbeye karşı dimdik ayaktayız”
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen askeri darbe girişimine karşı Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenerek, “Darbeye karşı dimdik ayaktayız. Yapmış oldukları bu ihanet hareketi kendi başlarına yıkıldı” dedi.
FETÖ tarafından gerçekleştirilen askeri darbe girişimine karşı Tekirdağ Valiliği önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Vali Mehmet Ceylan, “Sayın Başkumandanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bu kutsal emaneti, bu kutsal görevi hep birlikte yapıyoruz. Yapmış oldukları bu ihanet hareketi kendi başlarına yıkıldı. Biz devlet olarak, sizlerle birlikte burada sonuna kadar direndik” diyerek, demokrasi bekçiliği tutan vatandaşlara teşekkür etti.
Vali Ceylan, konuşmasının devamında, “4 gündür burada bekliyorsunuz. İnşallah sonuna geldiğimiz bu hain ve gerçekten devletine milletine halkına karşı yapılan ihanetin karşısında dimdik durarak, Tekirdağlılar olarak, millet olarak, inşallah yapmış olduğunuz bu kutsal nöbet, yerine ulaştı. Yapmış oldukları bu ihanet hareketi kendi başlarına yıkıldı. Biz devlet olarak, sizlerle birlikte burada sonuna kadar direndik. Hiçbir şekilde hiçbir güç Türkiye Cumhuriyeti’ni, demokrasimizi yıkamadı. Dimdik ayaktayız. Sayın Başkumandanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bu kutsal emaneti, bu kutsal görevi hep birlikte yapıyoruz. Ben ayrıca sizlere şunu belirtmek istiyorum. Bu güzel, bu onurlu bekçiliği yaparken, kesinlikle bir takım çevrelerin yapmak istedikleri şeylere de fırsat vermeyin. Burada birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve direnişimizi gösterip bize karşı oynanacak oyunlara da gerçekten uyanık şekilde olalım. Ben bu demokrasi nöbeti için yaptığınız onurlu hareketi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Demokrasi nöbeti devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.