Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Aksoy, şehit ailesini ziyaret etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Ankara Gölbaşı’nda düzenlediği saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Halit Gürsel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Vali Hüseyin Aksoy, FETÖ’nün...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Ankara Gölbaşı’nda düzenlediği saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Halit Gürsel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, FETÖ’nün 15 Temmuz akşamı ‘darbe girişimi’ sırasında Ankara Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yaptığı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Özel Harekat Polisi Halit Gürsel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sıtkı Göral Caddesi’nde bulunan Huzur taziye evine yapılan ziyarette Vali Aksoy’a, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş eşlik etti.
Şehit babası Ömer Gürsel’e taziyelerini ileten Aksoy, devlet olarak her türlü yardıma hazır olduklarını ve kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi. Şehidin ruhuna okunan duaların ardından Aksoy ve beraberindekiler taziye evinden ayrıldı.
Şehit Halit Gürsel’in daha önce Merkez Sur ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik olarak düzenlenen operasyonda da yaralandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.