Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Aksoy Bağlar’da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, beraberinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Bağlar İlçe Kaymakamı Tolga Toğan ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Aksoy Bağlar’da Esnaf Ziyaretinde Bulundu
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, beraberinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Bağlar İlçe Kaymakamı Tolga Toğan ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı esnaf ziyaretinde Vali Aksoy, iş yeri sahipleri ile görüşerek sorunlarını dinledi. Daha sonra bir kahvehaneye uğrayan Vali Aksoy, buradaki vatandaşlarla çay içerek, sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar ve esnafın sorunlarını bildiklerini ve bunları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Vali Aksoy, sıkıntıları olanların Bağlar İlçe Kaymakamlığı’na başvurmaları gerektiğini dile getirdi.
Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Aksoy, “Bağlar Kaymakamımız ve İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte dolaşıyoruz. Burada amacımız halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ve varsa bir sorun bunları tespit etmek bunlara çözüm üretmek. Zaman zaman fırsat buldukça halkımızla esnafımızla bir arada olmak adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz, bundan sonra da fırsat buldukça ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.
“SUR’DA YASAĞIN KALKMASINA İLİŞKİN SÜRE VERMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
Sokağa çıkma yasağının kısmen sürdüğü Sur ilçesinde, arama tarama çalışmalarının devam ettiğine değinen Vali Aksoy, “Yasağın kalkmasına ilişkin herhangi bir süre vermemiz şu aşamada mümkün değil ancak arama taraması biten ve güvenlik açısından risk oluşturmayan bölgelere kademeli olarak müsaade edeceğiz. Belirli bir tarih şu aşamada vermemiz doğru değil. Bu oluşturduğumuz an ilk fırsatta açıp normalleşmeyi sağlayacağız” diye konuştu.
Vali Aksoy ve beraberindekiler, bir süre daha ziyaret ettikleri esnaf gezisinin ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.