Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Sur’a Destek

Kalkınma Bakın Cevdet Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki 582 kiracısı için kira artışı yapmadığını ve var olan kira borçlarını ötelediğini belirtti.Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vakıflar...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakın Cevdet Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki 582 kiracısı için kira artışı yapmadığını ve var olan kira borçlarını ötelediğini belirtti.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Sur ilçesindeki kira affına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yılmaz, Sur ilçesindeki vatandaşlara bir desteğin de Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verildiğini belirterek, “Genel Müdürlüğümüz, Diyarbakır Sur ilçesindeki 582 kiracısı için 2016 yılında kira artışı yapmamıştır. Kirasını ödemeyenler için de herhangi bir hukuki işlem başlatmamış, var olan kira borçlarını da ötelemiştir. Vakıflar Genel Müdürlüğü bununla da kalmamış, yeni bir kararla Kasım 2015 - Nisan 2016 tarihleri arasında yani dükkanların kapalı olduğu dönemdeki tüm kira borçlarını affetmiştir. Yaklaşık 2 milyon 200 bin TL tutarında olan vakıf kira bedeli, Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün kiracısı durumundaki vatandaşlarımızdan alınmayacaktır. Göstermiş oldukları desteklerinden dolayı Vakıflar Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunarım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.