Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzugöl‘de bayram yoğunluğu

Doğal güzelliği ile Doğu Karadeniz’in en çok turist ağırlayan merkezlerinden biri olan Uzungöl’e gelmek isteyenler kilometrelerce araç kuyruğu oluştururken, tesislerde doluluk oranının yüzde 100’ü bulduğu belirtildi.Ramazan Bayramının...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğal güzelliği ile Doğu Karadeniz’in en çok turist ağırlayan merkezlerinden biri olan Uzungöl’e gelmek isteyenler kilometrelerce araç kuyruğu oluştururken, tesislerde doluluk oranının yüzde 100’ü bulduğu belirtildi.
Ramazan Bayramının 9 gün tatil olması turizmcilerin yüzünü güldürürken, Arap turistlerin bölgeye Temmuz’un 15’inden sonra yoğun olarak geleceği öğrenildi.
Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Ramazan Bayramı sonrası yoğunluk beklediklerini ancak bu denli yoğunluğun kendileri için sürpriz olduğunu belirtti.
Bölgede tesislerin doluluk oranının yüzde yüz olduğunu kaydeden Akyüz, “Bayramda bu kadar aşırı yoğunluk beklemiyorduk. Bu durum bizim için sürpriz oldu diyebilirim. Uzungöl’e gelmek isteyenler yaklaşık 15 kilometre araç kuyruğu oluşturdu. 9 günlük Ramazan Bayramı tatili etkili olduğunu söyleyebiliriz. Bölgemizde tesislerin doluluk oranı neredeyse yüzde yüzü buldu diyebiliriz. Hükümetin 9 günlük tatil programı turizmcilerin yüzünü güldüren çok iyi bir program oldu. Arap turistler şu an itibariyle yoğun değil. Bu ayın 15’indn sonra daha yoğun geleceklerini tahmin ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.