Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uysal’dan Gençlere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Büyük destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un üzerinden tam 97 yıl geçti. Yoksul...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Büyük destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un üzerinden tam 97 yıl geçti. Yoksul Türk milletinin işgalci güçlere karşı verdiği eşi görülmemiş mücadelenin başlangıcı olan bu tarihi gün, gençlerimize çok iyi anlatılmalı” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, “Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 günü yaktığı bağımsızlık meşalesinin 97. yılını kutluyoruz. Gençlerimiz bu kutlu günü, çok iyi anlamalı ve yorumlamalıdır. Şimdi ve gelecekte birlik olarak kalabilmenin teminatı 97 yıl önce işgalci güçlere karşı verilmiş o büyük savaşı anlamaktır. Bizler de milli direnişin adı olan 19 Mayıs’lar sayesinde Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda gençlerimizi bilimin ışığında yetiştirmeliyiz” diye konuştu.
“BAYRAĞI GENÇLER TAŞIYACAK”
Geleceğin teminatı olan gençlerin tarih bilinciyle aydınlatılarak ilim ve bilim bayrağını taşıyacaklarını belirten Uysal, “Ancak vatan ve millet sevgisiyle çağdaş dünyaya entegre olabiliriz. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’miz, bu mücadeleyi verirken ‘eğitim’ birincil önem arz etmektedir. Bizim en önemli sorumluluğumuz, tarihini ve kültürünü bilen, inançlı, vatan sevgisiyle dolu, azimli, ahlaklı ve çalışkan gençler yetiştirmektir. Gençlerimizin görevi ise sonraki nesillere müreffeh bir ülke bırakmak için çalışmaktır. Ben de bu vesileyle Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan Ulu Önder Atatürk ve milli mücadeleye ruh veren silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.