Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

USMED’in yardımı köy okullarına ulaştı

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED), Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine gönderdiği yardımlar köy okuluna ulaştı.USMED’in köy okullarına gönderdiği yardımlar Beytüşşebap ilçesine bağlı Dağaltı köy okuluna ulaştı. Yardımlar,...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
USMED’in yardımı köy okullarına ulaştı

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED), Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine gönderdiği yardımlar köy okuluna ulaştı.

USMED’in köy okullarına gönderdiği yardımlar Beytüşşebap ilçesine bağlı Dağaltı köy okuluna ulaştı. Yardımlar, Şırnak Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Habip Aşan ve Köy Muhtarı Kerem Aşan ile öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtıldı. USMED Başkanı Sait Ercan, “Çocuklarımız bizim gözbebeklerimiz, onların duygularına tercüman olmak, yüreğine dokunmak bizi de onları da çok mutlu ediyor, kardeşlik köprüleri kuruyoruz, uzakları yakın ediyoruz, "bir yerlerde bizi düşünen birileri var" hissini yaşatmak istiyoruz. Bu cennet vatanın kardeşleri olarak biriz beraberiz, birbirimizi dertleri ile dertleniyor Sevinçleri ile huzurlu oluyoruz mesajı veriyoruz. Tüm insanlığın ortak vicdanı iyilik üzerinden dünyada güzelliği ve paylaşmayı tekrar hakim kılmak istiyoruz küçük sevinmek kartopu gibi büyük umutları beraberinde getiriyor USMED olarak minik ellerin büyük dualarına talip olduğumuzu bir kez daha kocaman harflerle vurgulamak istiyoruz” dedi.

Şırnak Arıcılar Birliği Başkanı Habip Aşan ise, “İstanbul’dan Şırnak’ın en ücra köşesindeki Dağaltı köyündeki öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı ve benzeri yardımlarda bulunan USMED Dernek Başkanı Said Ercan’a, Gazeteci ve Yazar Emrah Doğru ve hayırsever iş adamlarından Özcan Demir’e çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, bu tür etkinlikler aradaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikler köprü oluyor insanlar arasında. Hep beraber inşallah el ele verdiğimiz zaman başaramayacağımız bir şey yoktur. En çok önem vermemiz gereken konu eğitimdir. Eğitime destekte bulunursak her türlü terörü, anarşiyi ve yoksulluğu yenebileceğimize inanıyorum. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.