Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜSKÜDAR’IN SULTANLARI AVRUPA’DA ZAFERE KOŞTU

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros takımı, Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyonluğa ulaştı.Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros takımı, Avrupa Kulüpler...

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2015 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros takımı, Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyonluğa ulaştı.
Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros takımı, Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyonluğa ulaştı. Üsküdar, bu zaferle birlikte 2015 yılında Avrupa’dan Türkiye’ye kupayı getiren ilk takım oldu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Sporcuları yalnız bırakmadı. Şampiyon sporcular birincilik kürsüne çıkarken ödüllerini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in elinden aldılar.
AVRUPA’DAN İLK KUPAYI ÜSKÜDAR’IN SULTANLARI GETİRDİ
Türkiye’de üst üste 9 kez şampiyonluğa ulaşarak rakipsizliğini ortaya koyan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı Avrupa arenasında da fırtına gibi esti. 15 Şubat 2015 tarihinde İspanya’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Atletizm Kros Şampiyonası’nda, 23 ülke 60 takım ve 42 kulüp mutlu sona ulaşmak için kıyasıya yarıştı. Üsküdar’ın Sultanları güçlü rakipler arasından sıyrılarak takım halinde şampiyonluğa, büyük bir başarıya imza attı. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Kros Takımı, bu sonuçla takım sporlarında 2015 yılında Türkiye’ye Avrupa’dan ilk kupayı getiren ekip olma şerefine de ulaşmış oldu.
Üsküdar’ın ardından ikinciliği İspanya’nın Bilbao takımı, üçüncülüğü ise İngiltere’nin AF and D takımı aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.