Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üsküdar’a Yeni Bir Otobüs Hattı Daha

Üsküdar’da yeni bir otobüs hattı daha vatandaşların hizmetine sunuldu. Ünalan-Uzunçayır Metrobüs-Harem-Üsküdar güzergahına eklenen otobüs hattının ilk seferinde vatandaşlarla birlikte yolculuk yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üsküdar’da yeni bir otobüs hattı daha vatandaşların hizmetine sunuldu. Ünalan-Uzunçayır Metrobüs-Harem-Üsküdar güzergahına eklenen otobüs hattının ilk seferinde vatandaşlarla birlikte yolculuk yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yolculara lokum ikram etti.
Üsküdar Belediyesi ve İETT, yeni bir işbirliğine daha imza atarak Ünalan-Uzunçayır Metrobüs-Harem-Üsküdar güzergahına yeni bir otobüs seferi ekledi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açılan otobüs hattının ilk seferi Ünalan Mahallesi’nden gerçekleşti. Otobüs hattının ilk seferinde yolculuk yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yolculara lokum ikram etti.
Yeni otobüs hattı hakkında bilgi veren Başkan Türkmen, “Bugün yine Üsküdar’da çok güzel bir başarının, hizmetin ilk seferine çıkıyoruz. Üsküdar’ımızın en güzel mahallelerinden birisi ve Üsküdar’ımızın en eski, yerleşim yeri olarak huzurlu mahallelerimizden birisi Ünalan mahallemizde yıllardır bir talep olan yıllardır bir eksikliği hissedilen otobüs hattının ilk seferine bugün inşallah hep birlikte çıkıyoruz. Üsküdar’ımızın Ünalan Mahallesi’nden kalkacak olan bu otobüslerimiz Uzunçayır’dan E-5’e inecek, E-5’ten Üsküdar’a inecek. Bu bölgeden vatandaşlarımız Üsküdar’a inmek için artık mahalle aralarındaki trafiğe takılmadan E-5’ten hızlıca hiç vakit kaybetmeden Üsküdar’a gitmenin daha sonra Üsküdar’dan dönmenin mutluluğunu yaşayacak. Şimdilik sabah ve akşam 3’er sefer olmak üzere başlıyoruz. İnşallah devamı gelecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.