Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak Beşir Derneği iftarda vatandaşlarla buluştu

Beşir Derneği Ülke genelindeki diğer temsilcilikleri gibi dün akşam Uşak’ta da iftarda vatandaşlar bir araya geldi.Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücü ve insanların bir birlerine yardım elini uzatmasının örnekleri sergilenirken,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak Beşir Derneği iftarda vatandaşlarla buluştu

Beşir Derneği Ülke genelindeki diğer temsilcilikleri gibi dün akşam Uşak’ta da iftarda vatandaşlar bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücü ve insanların bir birlerine yardım elini uzatmasının örnekleri sergilenirken, bu kapsamda ülke genelinde olduğu gibi Uşak’ta da Beşir Derneği düzenlediği iftar sofrasında yüzlerce vatandaşla iftar yaptı.

İftar öncesi Kur’an tilaveti okunurken hep birlikte dualar edildi. Beşir Derneği Uşak temsilcisi Muhammer Mıdık yaptığı açıklamada tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını temenni etti. Mıdık; “Ramazan ayında gönülleri ve kalpleri birleştiren duygularla Türkiye genelinde tüm dernek temsilciliklerimizle birlikte iftarda vatandaşlarla buluşarak ekmeğimizi paylaşmayı planladık. Bu güzel akşamda tüm kardeşlerimizle iftar yapmanın mutluluğunu yaşamak bizlere onur verdi. Ramazan ayı vesilesiyle tüm yapılan bu tüm hayırların Cenab-ı Allah tarafından kabul görmesini diliyorum”. Dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.