Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urtim Gözünü Afrika Pazarına Dikti

Urtim Kalıp ve İskele SistemleriA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, Ar-ge ve inovasyon çalışmaları sonucunda ileri teknolojiye sahip olan ve rafinelerde kullanılan iskele kalıp sistemlerinde hedef büyüttüklerini söyledi.Bu sene...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Urtim Kalıp ve İskele SistemleriA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, Ar-ge ve inovasyon çalışmaları sonucunda ileri teknolojiye sahip olan ve rafinelerde kullanılan iskele kalıp sistemlerinde hedef büyüttüklerini söyledi.
Bu sene Türk yapı sektörünün hedef pazarları arasında Afrika bölgesi yer alıyor. Türkiye’de en fazla rafineri referansına sahip olan şirket unvanının Urtim’de olduğuna dikkat çeken Urfalılar, “Bu yıl fuarda rafinerilerde kullanılan teknik izolasyon iskelelerini sergiledik. Gap İnşaat’ın Türkmenistan için yaptığı Gübre Fabrikası, İzmir’de Asya’nın en büyük Star rafinerisi, Ventek’in Irak Rafineri Projesi ve Azerbaycan Termik Santrali gibi projelerimizde de bu ürünümüzü kullanıyoruz. Rafinerilerde tüm dünyayı hedefliyoruz. Houston’da görüştüğümüz rafineriler var. Türkiye’de en çok rafineri referansı olan şirket biziz” şeklinde konuştu. Tüm iskele ve kalıp sistemlerinin TSE belgeli olduğunu belirten Serdar Urfalılar, "Afrika’da Türk ürünlerine karşı bir ilgi var. Bu ilgiyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Cari açık vermeyen sektörümüzün büyüklüğü 500 milyon dolar. Sektörde Avrupalılarla rekabet eden 4-5 firma var. Türk müteahhitlerinin yurtdışında başarılı olması bize pozitif katkı sağlıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.