Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üreticilere yüzde 50 hibe desteği anlatıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde üreticilere, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yüzde 50 hibe destekli bireysel sulama sistemleri anlatıldı.Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Salihli İlçe Gıda...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üreticilere yüzde 50 hibe desteği anlatıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde üreticilere, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yüzde 50 hibe destekli bireysel sulama sistemleri anlatıldı.

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Salihli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Salihli Ziraat Odası Konferans Salonu’nda üreticilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, yüzde 50 hibeli bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi anlatıldı.

Son başvuru 1 Mart

Salihli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir, Bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi projesi için başvuruların 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladığına dikkat çekerek, başvuruların ise 1 Mart 2018 tarihi mesai bitiminde sona ereceğini söyledi. Toplantıda Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Osman Kalpak tarafından üreticilere Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, yüzde 50 hibeli bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesinde yatırım konuları, kimlerin başvurabileceği ve başvuru yeri konuları hakkında bilgiler aktarıldı.

TARSİM bilgilendirdi

Öte yandan TARSİM de Salihli’deki üreticilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. TARSİM yetkilileri Durasıllı Mahallesi bağ konusunda Gökköy Mahallesi’nde ise kiraz sigorta hakkında üreticileri bilgilendirdi. Bilgilendirme toplantısına Salihli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.