Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye’den Güneydoğu’daki Askerlere Moral

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Güneydoğu'oda Terörle Mücadele Eden Askerlere Moral Vermek Amacıyla 300 Kilo Fındık Ve 100 Kilo Kurutulmuş Hurma Gönderildiğini Açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye’den Güneydoğu’daki Askerlere Moral
Ünye Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3 bin paket kavrulmuş fındık ve kurutulmuş hurma, terörle mücadele eden askerlere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Ünye Belediyesi’nin, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral ve motivasyon sağlamak amacı ile başlattığı yardım kampanyası sona erdi. Kampanyanın sona ermesinin ardından, üzerinde "Vatan, bayrak, ezan size emanet. Allah yar ve yardımcınız olsun" yazılı kutulara doldurulan 3 bin paket, toplamda 300 kilo kavrulmuş iç fındık ve 100 kilo kurutulmuş cennet hurması, Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugay Komutanlığı’nda terörle mücadele eden askerlere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Kampanya süresi boyunca, Ünye genelindeki 23 ilkokuldan 3 bin öğrenci hediye kutularına eklenmek üzere 3 bin adet not ve mektup hazırladı. Askerlere moral sağlamak amacı ile vatan sevgisi temalı notlar ve mektuplar yazan öğrenciler, vatanı ve bayrağı için canlarını seve seve veren askerlere destek olmak istediklerini belirttiler.
“TERÖRLE MÜCADELEDE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”
Ünye Belediyesi Başkanlık makamında Doğa ilkokulu, İnönü İlkokulu ve kampanyaya destek veren Fındık fabrikası sahiplerinin katılımı ile düzenlenen programda bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Güvenlik güçlerimiz, vatanımız için canlarını feda ederken bizler burada rahatça nefes alıyoruz. Son dönemde teröre karşı yürütülen ciddi bir mücadele var ve bu mücadele başarıya ulaşacak, buna olan inancımız tamdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.