Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye’de Şehitler İçin Dua

Ünye Belediyesi ve Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Van’da zırhlı polis aracının geçişi sırasında, teröristlerin yola döşedikleri el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye’de Şehitler İçin Dua
Ünye Belediyesi ve Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Van’da zırhlı polis aracının geçişi sırasında, teröristlerin yola döşedikleri el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Samsunlu Polis Memuru Yakup Kurt ve Giresunlu Polis Memuru Osman Bodur için toplu dua edildi.
Ordu’nun Ünye ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan Polis Memurları Yakup Kurt ve Osman Bodur adına iftar programı düzenlendi. Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcıları, Şehit Polis Memurları Osman Bodur ve Yakup Kurt’un aileleri ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda şehitler için edilen dualara yüzlerce kişi aynı anda eşlik etti.
İftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bir toprak parçasının vatan olabilmesinin uğruna dökülen kanlarla mümkün olduğuna dikkat çekerek, “Vatan, eğer uğrunda ölenler varsa vatandır. Bizler, bu ülkenin birliği, bu milletin kardeşliği, bu vatanın bütünlüğü ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız. Ben inanıyorum ki, aynı sofraları paylaştığımız müddetçe, yan yana durmaya devam ettiğimiz müddetçe milletimizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenler asla başarıya ulaşamayacaklardır” dedi.
“ŞEHİT YAKINLARINI ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ”
Konuşmasının devamında ramazanın manevi atmosferinde şehit aileleri ile birlikte oruç açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çamyar, “Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyuz ve sizlere minnettarız. Bizler, şehit yakınlarını şehitlerimizin bize emaneti olarak görüyor ve her zaman yanlarında olmaya, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır, bu anlamda isteklerini de yerine getirmek görevimizdir. Ramazan ayı vesilesi ile tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.