Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye Belediyesi’nden Cenaze Evine Yemek

Ünye Belediyesi, cenaze evlerine yemek servisi uygulamasını başlattı.Vatandaşların memnuniyeti için ‘Askıda Ekmek’ ve ‘İkram Çeşmesi’ sosyal projeleri hayata geçiren Ünye Belediyesi bir yeni uygulamayı daha hizmete sundu. ‘En Yakın...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye Belediyesi’nden Cenaze Evine Yemek
Ünye Belediyesi, cenaze evlerine yemek servisi uygulamasını başlattı.
Vatandaşların memnuniyeti için ‘Askıda Ekmek’ ve ‘İkram Çeşmesi’ sosyal projeleri hayata geçiren Ünye Belediyesi bir yeni uygulamayı daha hizmete sundu. ‘En Yakın Komşunuz Ünye Belediyesi’ sloganı ile yola çıkan Ünye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, cenaze evlerine ücretsiz yemek servisi uygulamasını başlattı. Uygulama ile Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde hazırlanan yemekler, her akşam belirli saatlerde Ünye Belediyesi tarafından cenaze evlerine ulaştırılıyor ve dağıtımı gerçekleştiriliyor.
“ESKİ VE ANLAMLI BİR GELENEĞİ YAŞATIYORUZ”
15 gün önce başlayan uygulama ile bugüne kadar 20 cenaze evine 900 kişilik yemek servisi yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, vatandaşların sadece mutlu günlerinde değil, en acı günlerinde de yanlarında olduklarını söyledi. Cenaze evlerine yemek götürme geleneğinin çok eskilere dayandığını ve bu geleneği yaşatmak istediklerini belirten Başkan Çamyar, “Doğumdan ölüme kadar hizmet ilkesiyle hareket ederek vatandaşlarımızın mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de cenaze hizmetlerimiz ile yanındayız. ‘En Yakın Komşunuz Ünye Belediyesi’ sloganı ile yola çıkarak cenaze evlerine yemek servisi uygulamasını başlattık. Ünye Belediyesi olarak 7’den 77’ye her vatandaşımızı kapsayacak sosyal projelerimizle vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Uygulamadan son derece memnun olan vatandaşlar ise bu önemli hizmeti sunmasından dolayı Ünye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.