Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Sihirbaz Peter Marvey, EXPO 2016’ya Geliyor

İsviçreli Peter Marvey, ’Magician Without Limits’ isimli gösterisi ile EXPO 2016 Antalya’ya geliyor.Tüm dünyada geniş yankı uyandıran, şovları soluksuz izlenen İsviçreli sihirbaz Peter Marvey, ekibiyle birlikte Antalya’ya geliyor. EXPO...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsviçreli Peter Marvey, ’Magician Without Limits’ isimli gösterisi ile EXPO 2016 Antalya’ya geliyor.
Tüm dünyada geniş yankı uyandıran, şovları soluksuz izlenen İsviçreli sihirbaz Peter Marvey, ekibiyle birlikte Antalya’ya geliyor. EXPO 2016 Antalya’nın kültürel programları kapsamında 1 ay boyunca 33 gösteriye çıkacak olan Marvey, izleyenlere unutamayacakları anlar yaşatacak. Özellikle vücudu ikiye bölme şovuyla dikkat çeken ünlü sihirbaz, EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde sahne alacak.
Dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği gösterilerle herkesi hayrete düşüren sihirbaz Peter Marvey, ’Magician Witout Limits’ (sınırları olmayan sihirbaz) isimli illüzyon gösterisiyle izleyenleri büyüleyecek.
KANATLANIP UÇACAK
Kanatlanıp uçan, tavandan asılı olduğu zincirlerden göz açıp kapayana dek kurtulan, vücudunu ortadan ikiye böldüren ve daha birçok akıl almaz gösteriyle izleyenleri etkileyen Marvey’in şovu izleyenlerin nefesini kesecek.
Marvey’e sahnede ve sahne arkasında kalabalık bir teknik kadro da eşlik edecek. Seyircilerin her türlü açı, uzaklık ve ışıkta izleyebileceği muhteşem gösteri için biletler Biletix’te satışa çıktı.
Marvey, başta Monako Kraliyet Ailesi Ödülü olmak üzere birçok uluslararası kurumdan ödüllere sahip.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.