Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü sanatçı Tarık Mengüç kızı için dua istedi

Ünlü sanatçı Tarık Mengüç, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile ev kazası geçirerek hastaneye kaldırılan kızı için hayranlarından dua istedi.Tarık Mengüç sosyal medya hesabından bir video ve hastane görüntülerini yayınlayarak,...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sanatçı Tarık Mengüç kızı için dua istedi
Ünlü sanatçı Tarık Mengüç, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile ev kazası geçirerek hastaneye kaldırılan kızı için hayranlarından dua istedi.
Tarık Mengüç sosyal medya hesabından bir video ve hastane görüntülerini yayınlayarak, 2,5 yaşındaki kızı Sevde için dua istedi. Mengüç, yayınladığı videoda küçük kızının ağzını koltuğa çarparak ev kazası geçirdiğini ve hastanede tedavi altına alındığını söyledi. Kızının çarpma sonucu dişlerinin damaklarına saplandığını ve üst dudağında kesikler olduğunu belirten Mengüç, hayranlarından dua istedi.

"Takatim kalmadı"
Çektiği videoda oldukça üzgün olduğu gözlenen ünlü sanatçı birkaç gündür hastanede olduklarını ve artık takatinin kalmadığını ifade etti. Kızının yemek yiyemediğini ve su içemediğini de belirten Mengüç, tedavi için zaman gerektiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.