Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü psikoloğa rekor talep

Ünlü psikolog yazar Doğan Cüceloğlu’na Türkiye’deki üniversitelerden yılda yaklaşık 800 program teklifi geliyor.Türkiye’de yaklaşık 180 üniversiteden yılda 700-800 program teklifi alan Doğan Cüceleoğlu, bunlardan sadece 8 tanesine...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü psikolog yazar Doğan Cüceloğlu’na Türkiye’deki üniversitelerden yılda yaklaşık 800 program teklifi geliyor.
Türkiye’de yaklaşık 180 üniversiteden yılda 700-800 program teklifi alan Doğan Cüceleoğlu, bunlardan sadece 8 tanesine katılabiliyor. Doğan Cüceloğlu, "Kendin Olmak-Gerçek Özgürlük" adlı söyleşisini sunmak için Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Sağlık Topluluğu’nun davetlisi olarak Samsun’a geldi. OMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programın sunuculuğunu Cüceleoğlu’nun program ekibinden Polat Doğru yaptı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Polat Doğru, Doğan Cüceloğlu’nun üniversitelerden çok fazla teklif aldığını söyledi. Türkiye’de 176 üniversite olduğunu söyleyen Doğru, "Bu üniversitelerden ortalama 700-800 talep alıyoruz. Eldeki imkanlardan dolayı bu taleplerden sadece 8 tanesine gidebiliyoruz" dedi.
OMÜ’deki ilgiden dolayı öğrencilere teşekkür eden Doğan Cüceloğlu yaşamın bir ekip işi olduğunu söyledi. Cüceleoğlu, söyleşisinde insan ilişkilerinden bahsederek deneyimlerini de aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.