Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Oyuncu Oya Aydoğan Hayatını Kaybetti

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan, hayatını kaybetti. Acı haberi ise Aydoğan’ın tedavi gördüğü hastane yetkilileri verdi.Evinde patates kızartması yerken fenalaşan Oya Aydoğan...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan, hayatını kaybetti. Acı haberi ise Aydoğan’ın tedavi gördüğü hastane yetkilileri verdi.
Evinde patates kızartması yerken fenalaşan Oya Aydoğan acil olarak hastaneye kaldırılmış, yapılan incelemelerin ardından ünlü oyuncunun aort damarının yırtıldığı anlaşılmıştı. 12 saat süren ameliyata alınan ünlü sanatçı, yaklaşık 94 saat yoğun bakımda uyutulmuştu. Beyninde çok sayıda ödem tespit edilen Aydoğan’ın tedavisine başlanmış, tedaviye yanıt vermeyen Aydoğan uyutulmuştu. Ünlü oyuncu Aydoğan bu sabah hayatını kaybetti.
Liv Hospital Sağlık Grubu’nca yapılan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:
"7 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine ’Akut Asendan Aorta Diseksiyonu’ tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.