Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü müzisyen gözaltında!

Alternatif rock grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz elemanlarından Kaan Boşnak, bir süredir davalık olduğu Fono Müzik şirketi tarafından tehdit edildiği iddiası ile bu sabah gözaltına alındı. Gözaltı kararını, avukat Sedef Erken Facebook'tan duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2017 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü müzisyen gözaltında!

Avukat Sedef Erken kişisel hesabı ve gruba ait Facebook hesabında gözaltı kararını şöyle paylaştı. Erken, 'Plak şirketi bir kelepçe takmıştı. Biz hukuki girişimle grubu bu kelepçeden kurtardık. Ancak şimdi Fono Müzik başka bir kelepçe daha takmaya çalışıyor. Bundan da kurtulacağız' dedi. Erken, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun diğer elemanı ..'nın bu konuda konuşmak istemeyeceğini de paylaştı. 

"Müvekkilim Kaan Boşnak bir süredir hukuki sorunlar yaşadığı Fono Müzik şirketinin tehdit şikayeti sebebiyle konser için gittiği Bandırma'da sabah 05.30'da gözaltına alınmıştır. İfadesinin alınıp serbest bırakılmasını bekliyoruz. Kelepçe sözleşmeleri hukuk yoluyla geçersiz kılınanlar şimdi de başka yollar deniyor. Konuyla ilgili hukuki takip tarafımdan gerçekleştirilmektedir.  Bu açıklama müvekkilim Kaan Boşnak'ın isteği üzerine yapılmıştır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.