Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü mankenler Forum Trabzon’da podyuma çıktı

Survivor güzelleri, Forum Trabzon’da Podyuma Çıkarken Edis ve Ozan Çolakoğlu da verdikleri konserle hayranlarını coşturdu.Trabzon’un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, moda ve müzik dünyasının isimlerini müşterileriyle buluşturdu....

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Survivor güzelleri, Forum Trabzon’da Podyuma Çıkarken Edis ve Ozan Çolakoğlu da verdikleri konserle hayranlarını coşturdu.
Trabzon’un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, moda ve müzik dünyasının isimlerini müşterileriyle buluşturdu. Forum Trabzon, Forum Fashion Week kapsamında Türk pop müziği sanatçılarından Edis ile Ozan Çolakoğlu’nin mini bir konserine ve moda dünyasının ünlü mankenleri Survivor yarışmacıları Ece Begüm Yücetan ve Merve Büyüksaraç’ın defilesine ev sahipliği yaptı. Trabzonlular, 12 markanın tanıtıldığı defilede mankenlere yoğun ilgi gösterirken daha sonra sahne alan Türk pop müziği sanatçılarından Ozan Çolakoğlu ve Edis’in mini konseri hayranlarını coşturdu.
Sanatçı Ediz, söylediği birbirinden coşkulu parçalarla hayranlarının yoğun ilgi odağı olurken konseri izleyenlerin o anlarıı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışmaları dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.