Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Diş Hekimi Zogun’a ’Yılın Girişimci İş Kadını’ Ödülü

Ünlü diş hekimi Arzu Yalnız Zogun, Mersin’de düzenlenen ’Altın Palmiye Ödülleri’ töreninde, Yılın Girişimci İş Kadını Ödülü’ne layık görüldü.Bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Mersin Altın Palmiye Ödülleri’ sahiplerini buldu....

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü diş hekimi Arzu Yalnız Zogun, Mersin’de düzenlenen ’Altın Palmiye Ödülleri’ töreninde, Yılın Girişimci İş Kadını Ödülü’ne layık görüldü.
Bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Mersin Altın Palmiye Ödülleri’ sahiplerini buldu. Halk oylaması ile belirlenen ödüllerde ünlü diş hekimi Arzu Yalnız Zogun’a, ’Yılın Girişimci İş Kadını’ ödülü verildi. Bir otelde düzenlenen ve sunuculuğunu Şebnem Schaefer ile Cem Kılıç’ın yaptığı ödül törenine, spor, sanat, müzik, kültür ve sinema camiasından birçok ünlü isim katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın açılış konuşmasının ardından halk oylamasıyla belirlenen ödüller, görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Gecede ’Yılın Girişimci İş Kadını’ seçilen ünlü diş hekimi Arzu Yalnız Zogun, ödülünü komedyen Yavuz Seçkin’den aldı. Zogun, ödül törenin ardından yaptığı açıklamada, böyle bir ödüle layık görüldüğü için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Sağlık sektöründe yaptıkları projeler ve yatırımlardan dolayı bu ödüle layık görüldüklerini dile getiren Zogun, "Ben bütün iş kadınlarına, bütün hanımlara üretken olmalarını öneriyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.