Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversiteden Mehmetçik için kan bağışı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi ortaklığında kan bağışı kampanyası başlatıldı.“Anne Baba Abi Oğul” sloganı ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversiteden Mehmetçik için kan bağışı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi ortaklığında kan bağışı kampanyası başlatıldı.

“Anne Baba Abi Oğul” sloganı ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası ile Türkiye’nin sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla bir süre önce Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan “Zeytin Dalı Operasyonuna” destek olunması amaçlandı.

Öğrencilerin ve personelin yoğun katılım gösterdiği etkinlik ile Zeytin Dalı Operasyonunda yer alan Mehmetçiğe can ve kan olmak istediklerini söyleyen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, AKÜ’nün kan bağışı konusunda büyük bir hassasiyete sahip olduğunu ve 2017 yılında 2017 ünite kan bağışı yaparak da bunu gösterdiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.