Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencilerine Kandil Simidi

Gaziantep Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Çizgi Ötesi Topluluğu, Regaip Kandili dolayısıyla öğrencilere kandil simidi dağıttı.Gaziantep Üniversitesi öğrenci gurubu Çizgi Ötesi Topluluğu, kandil münasebetiyle Gaziantep Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Çizgi Ötesi Topluluğu, Regaip Kandili dolayısıyla öğrencilere kandil simidi dağıttı.
Gaziantep Üniversitesi öğrenci gurubu Çizgi Ötesi Topluluğu, kandil münasebetiyle Gaziantep Üniversitesi merkez kampüs girişinde stant açarak öğrencilere kandil simidi dağıttı. Çizgi Ötesi Topluluk Başkanı Mehmet Reşit Taş, Gaziantep TÜMSİAD ve Genç TÜMSİAD’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Geçen dönem Mevlit Kandilinde de düzenlediğimiz programın aynısını bu dönemde tertip ettik. Amacımız öğrencilerin eskilerin yaşadığı kandilleri bir nebze de olsa hatırlasınlar diye böyle bir faaliyet yapmak istedik. Şu an yaklaşık 800 tane kandil simidi dağıttık. Kandil simidine sponsor olan Gaziantep TÜMSİAD ekibine Başkan Mustafa Kazım Apay’a teşekkür ederiz. Genç TÜMSİAD Başkanı Ercan İncebey’e teşekkür ederiz. Çizgi Ötesi Topluluğu olarak bu yıl 11. faaliyetimizi düzenliyoruz ilk ve ikinci dönem olarak üniversite geneline hitap eden bir topluluğuz. Bu da eminiz ki öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak” dedi.
Öğrenciler kandil simidine yoğun ilgi gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.