Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UNIDO Heyeti EXPO 2016’da

En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı için Antalya’da bulunan Birleşmiş Milletler Özel Ajansı UNIDO Genel Direktörü Li Yong, EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti.En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı için Antalya’ya gelen, asıl adı United...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı için Antalya’da bulunan Birleşmiş Milletler Özel Ajansı UNIDO Genel Direktörü Li Yong, EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti.
En Az Gelişmiş Ülkeler Toplantısı için Antalya’ya gelen, asıl adı United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) olan Birleşmiş Milletler (BM) Endüstriyel Gelişme Örgütü Genel Direktörü Direktörü Li Yong, UNIDO Afrika Bölümü ve LDC Bürosu Şefi Edme Kofi ile BM Sanayi Kalkınma Temsilcisi Süleyman Yılmaz, EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök tarafından VIP Binası’nda karşılanan UNIDO heyeti, mozaik bitki heykelleri, ülke bahçeleri ve Osmanlı Bahçesi’ni ziyaret etti. Ülke bahçelerinden Çin Pavilyonunu çok beğendiğini belirten Endüstriyel Gelişme Örgütü Genel Direktörü Direktörü Li Yong, mozaik bitki heykellerden de çok etkilendiğini söyledi.
Dönemsel özellikleri yansıtan ve tarihi bir yapı olarak kurgulanan Osmanlı Bahçesi’nde tasavvuf müziği dinleyen heyet, elinde tesbih, başında kavuğuyla Nasreddin Hoca’yla da bol bol fotoğraf çektirdi. Direktör Yong, EXPO 2016 Antalya’nın çok güzel bir sergi alanı olduğunu söyledi.
Ziyaretin sonunda EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök, heyete EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği olan şakayık hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.