Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut’a Osmangazi’den Yardım Eli

Osmangazi Belediyesi, 7 aylıkken geçirdiği havale sonrası epilepsi hastası olan, bir yıl önce de omurilik kayması sebebiyle yatağa bağımlı hale gelen 15 yaşındaki Umut Eriş’in tedavi ve bakım masraflarını üstlendi.Havale sonucu zihin...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Umut’a Osmangazi’den Yardım Eli
Osmangazi Belediyesi, 7 aylıkken geçirdiği havale sonrası epilepsi hastası olan, bir yıl önce de omurilik kayması sebebiyle yatağa bağımlı hale gelen 15 yaşındaki Umut Eriş’in tedavi ve bakım masraflarını üstlendi.
Havale sonucu zihin ve beden engelli olan Umut Eriş, bir yıl önce de omurilik kayması rahatsızlığı geçirerek yatağa bağımlı hale geldi. Bütün ihtiyaçları annesi Güler Şahin tarafından karşılanan Umut’un yardımına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yetişti. Umut’un yaşadığı dramdan haberdar olan Dündar, evinde ziyaret ettiği Umut’un ameliyat ve diğer bakım masraflarının Osmangazi Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi.
Güler Şahin’den Umut’un durumu hakkında bilgi alan Dündar, “Umut, küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık sonucu sağlığını kaybetmiş bir kardeşimiz. Umut’un durumundan haberdar olduktan sonra omurilik tedavisiyle ilgili doktorlarla, hastane yetkilileri ile görüşmeler yaptık. Kendisi hastanede yapılacak kontrollerinin ardından bir ameliyat olabilir. İnşallah bu ameliyat sonrası sağlığına kavuşur. Umut’un, annesi ile birlikte dışarıya çıkıp gezebilmesi için, ona özel bir araç temin edeceğiz. İnşallah bu süreç başarıyla tamamlanır ve hem Umut, hem de ailesi rahata kavuşur” dedi.
Dündar’a teşekkür eden anne Güler Şahin, “Tek isteğim çocuğumun sağlığı. Başkanımdan Allah razı olsun. Evimize kadar gelip bize yardım elini uzattı. İnşallah tedavisi başarılı olur ve ben de oğlumla bayramda gezmeye gider, onu parka götürebilirim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.