Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Sendikalardan Türk Halkına Taziye Mesajı

Bem-Bir-Sen’in Türkiye’den tek üye olduğu Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (CESİ), Kızılay saldırısı nedeniyle taziye mesajı gönderdi.Merkezi Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan ve 28 ülkeden 41 sendikanın üye olduğu,...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bem-Bir-Sen’in Türkiye’den tek üye olduğu Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (CESİ), Kızılay saldırısı nedeniyle taziye mesajı gönderdi.
Merkezi Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan ve 28 ülkeden 41 sendikanın üye olduğu, 5 milyon üyeye sahip CESI, Ankara’daki bombalı saldırı nedeniyle Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Türkiye’ye taziye mesajı gönderdi. CESI Başkanı Romain Wolff ile Genel Sekreter Klaus Heeger, taziye mesajında şunları söylediler:
“35 masum insanın canına mal olan ve birçok insanın yaralanmasıyla sonuçlanan Ankara Kızılay’da meydana gelen patlamayı büyük üzüntüyle karşıladık. Tüm desteğimizle Türkiye’den tek üyemiz olan Bem-Bir-Sen’in ve Türkiye’nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. CESI olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Türkiye’nin yaşadığı acıları yürekten hissetmekteyiz. Bizler sivil toplum örgütleri, sendikalar olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluk ve dayanışma ile terörle mücadele omuz omuza olacağız. Yapılan bu hain saldırı sadece Türk halkına değil insanlık değerlerine, demokrasiye ve özgürlüklere yapılmıştır. Terörle mücadele her daim olduğu gibi bundan sonra da dayanışma içerisinde olacağımızı belirtiriz. Bu duygu ve düşüncelerle vahşi saldırıda hayatını kaybeden masum insanların ailelerine ve Türk halkına taziyelerimizi iletiyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.