Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu Lisesi’ne 40 bilgisayarlık teknoloji sınıfı

Bayrampaşa Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 40 bilgisayarlık teknoloji sınıfı açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bayrampaşa Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 40 bilgisayarlık teknoloji sınıfı açıldı.

Bayrampaşa Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 40 bilgisayarlık teknoloji sınıfı açıldı. Açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra okulun eğitimcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılışı yapılan teknoloji sınıfı, çeşitli Afrika ülkelerinden, Balkanlardan ve Arap ülkelerinden gelen çok sayıda öğrencinin okuduğu lisedeki ilk bilgisayar sınıfı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının adını taşıyan Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde aynı zamanda bir de müze bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan’ın kaptanlık yapmış olduğu yıllarda gemisinde bulunan çeşitli eşyaların sergilendiği müzeyi öğrenciler diledikleri gibi ziyaret edebiliyor. Müzeyi gezme fırsatı bulan öğrenciler hem okullarının adını taşıyan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın babası Kaptan Ahmet Erdoğan hakkında bilgi sahibi olurken hem de bir gemide bulunan önemli eşyaları yakından görme fırsatına erişiyor.

“Okulumuzun ihtiyacı olan bir laboratuvarı açtık”

İhtiyaç dahilinde bilgisayar laboratuvar açılışlarının devam edeceğini ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Toplamda iki tane bilgisayar laboratuvarı kurduk, bu bilgisayar laboratuvar gençlerimizin geleceğe çok daha rahat bir şekilde, gelişen bilgi teknolojilerini yakalayabilecekleri bilgi donanımı sağlayacak. Hem derslerinde katkı sağlayacak hem de dünyayı takip edecekler. Bu okulumuzun ihtiyacı olan önemli bir laboratuvar. Bu okul Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının adını taşıyor. Bu nedenle biz babasının adına uygun bir şekilde bu okulu yaptırdık ve ismini verdik. Aynı zamanda buraya birde babasının kaptan olması nedeniyle bir de müze kurduk. Bu laboratuvarlar Bayrampaşamıza, öğrencilerimize ve yurt dışından buraya gelen yavrularımızın da ülkelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.