Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Filistinli Meslek Adamları Forumu’ndan Memur-Sen’e geçmiş olsun ziyareti

Uluslararası Filistinli Meslek Adamları Forumu Başkanı Adel Abdullah ile beraberindeki heyet, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.Uluslararası Filistinli Meslek Adamları Forumu Başkanı Adel Abdullah ile beraberindeki heyet, Memur-Sen’e...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Filistinli Meslek Adamları Forumu Başkanı Adel Abdullah ile beraberindeki heyet, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.
Uluslararası Filistinli Meslek Adamları Forumu Başkanı Adel Abdullah ile beraberindeki heyet, Memur-Sen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Heyetin kabulünde Memur-Sen Dış İlişkiler Koordinatörü Osman Timurtaş, Memur-Sen Dış İlişkiler Uzmanı Hüseyin Bahcet ile Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkan Yardımcısı Fatma Aydar da hazır bulundu. Heyete yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Her daim dertleriyle dertlendiğimiz Filistinli dostlarımızı yanımızda görmekten son derece mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Yalçın, Türkiye’nin bugün dünden daha güçlü olduğunu vurgulayarak, “Hamdolsun 15 Temmuz darbesini millet ve ümmet olarak kenetlenerek püskürttük. Memur-Sen olarak darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren sahada olduk, direndik. Demokrasi nöbetlerinde de sahayı terk etmedik. Teşkilatımla bu anlamda gurur duyuyordum ancak bu duruşun darbe girişiminin ilk saatlerinde sizler gibi dostlarımızın yüreğine su serpmiş olmasından dolayı bir kez daha gurur duydum. Bu vesileyle tüm teşkilatıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında heyet adına konuşma yapan forumun Başkanı Adel Abdullah, “Memur-Sen’in örgütlü gücünü iyi biliyoruz. Bu gücü özellikle Eğitim Bir-Sen’in Antalya’da gerçekleştirdiği teşkilat toplantısında çok daha yakından görme imkanımız olmuştu. O toplantıya bizimle birlikte çok sayıda ülkeden de katılım olmuştu. Darbe gecesi yaşanan hareketlilikten hemen sonra televizyonları açtığımızda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı konuşurken bulduk ve dedik ki ‘Memur-Sen direniş çağrısı yapıp sahaya iniyorsa korkacak bir şey yok’” ifadelerini kullandı.
Türkiye’ye ve Memur-Sen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için daha erken gelmek istediklerini ancak darbenin tamamen püskürtülmesinin daha önemli olduğunu bildikleri için öncelikle buna odaklandıklarını dile getiren Abdullah, Türkiye’yi güçlü görmekten son derece mutlu olduklarının altını çizdi.
Filistinli heyetin ziyareti, Filistin konusunda yapılabilecekler noktasında yapılan görüşmeler ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.