Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu hazırlıkları devam ediyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde düzenlenecek olan Uluslararası Bolvadin Sempozyumu hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.Sempozyum çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Bolvadin Sempozyumu hazırlıkları devam ediyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde düzenlenecek olan Uluslararası Bolvadin Sempozyumu hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Sempozyum çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Cantürk Kayahan, sempozyumun ilçenin tarihine ışık tutacağını kaydetti. Cantürk, “Bolvadin tarihinde ilk kez uluslararası bir sempozyuma ev sahipliği yapacak. 13-15 Ekim tarihinde yapılması planlanan Uluslararası Bolvadin Sempozyumu Bolvadin Belediyesi ve Bolvadin Kent Konseyi, AKÜ, Dumlupınar Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bolvadin Kaymakamlığının işbirliğinde düzenlenecek. ‘Sultan Yolu Üzerinde Kadim Kent Bolvadin’ temasıyla yapılacak olan sempozyuma Türkiye’den ve yurt dışında birçok üniversiteden akademisyenlerin katılmasını bekliyoruz. Sempozyumda, Bolvadin’in tarihsel, kültürel, sanatsal, iktisadi, kültürel ve turizm konularında bilim kuruluna tam metinleri ulaşan 57 farklı kurumdan toplam 134 bildirinin sunulması bekleniyor. Sempozyum 13 ve 15 Ekim tarihlerinde 32 oturum gerçekleşecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.