Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ’dan kartpostallık manzaralar

Uludağ’ın zirvesine tırmanan dağcılar, kartpostallık görüntülerle karşılaştı.Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da fasılalarla yağan kar yağışı, inanılmaz manzaralar ortaya çıkardı. Yılbaşına sayılı günler kala...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ’dan kartpostallık manzaralar

Uludağ’ın zirvesine tırmanan dağcılar, kartpostallık görüntülerle karşılaştı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da fasılalarla yağan kar yağışı, inanılmaz manzaralar ortaya çıkardı. Yılbaşına sayılı günler kala rezervasyonlar bir bir tükenirken, günü birlikçiler de sezonun ilk karı ile tanışmanın mutluluğunu doyasıya yaşıyor. Karla kaplı zirveye tırmanan dağcılar ise diz boyu karın içine yürümenin keyfine vardı. Geceyi dağcıların konakladığı evdeki sobanın başında geçiren dağcılar, kartpostallık manzaraları ölümsüzleştirdi.

Bu zamana kadar birçok kez Uludağ’a tırmandıklarını belirten Bursa’nın milli dağcısı İsmet Şentürk, “Uludağ bize her mevsim farklı ve çok özel manzaralar sunuyor. Biz de bunları kaydediyoruz. Son olarak yapmış olduğumuz kamplı tırmanışta muhteşem görüntülerle karşı karşıya kaldık. Dizlerimize kadar yükselen karın içerisinde yürümek, güneş ile beyaza bürünmüş yeşilliği bir arada yaşamak çok güzeldi. Ben herkesin bu güzellikleri görmesini isterim” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.