Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ’da sömestir yoğunluğu yaşanıyor

Sömestiri fırsat bilen tatilciler ve günübirlikçilerin akın ettiği Uludağ’da kayak pistleri dolup taştı. Uludağ’a çıkmak isteyen vatandaşlar teleferikte ve dağ yolunda uzun kuyruklar oluşturdu.Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ’da,...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ’da sömestir yoğunluğu yaşanıyor

Sömestiri fırsat bilen tatilciler ve günübirlikçilerin akın ettiği Uludağ’da kayak pistleri dolup taştı. Uludağ’a çıkmak isteyen vatandaşlar teleferikte ve dağ yolunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ’da, sömestir tatili yoğunluğu devam ediyor. Yerli ve yabancı tatilcilerin yanı sıra öğrencilerde, konaklama tesislerini doldurdu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen günübirlikçiler ise teleferik ve dağ yolunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, oteller bölgesinde kar kalınlığının 133 santimetre olarak ölçüldüğü öğrenildi. Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında eksi 10, en yüksek sıfırın altında eksi 5 derece olduğu Uludağ’da, yağan karın hızını arttırması bekleniyor. Tatilciler, pistlerde kayak, kızak ve snowboard yaparak ya da kar motoru gezintileriyle karın tadını çıkarıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.