Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülke Medya Derneği 2. Olağan kongresi yapıldı

Ülke Medya Derneği 2. Olağan Kongresini Ankara’da gerçekleştirdi. Kongrede Ülke Medya Derneği tüzük değişikliğine giderek, Ülke Medya Derneği’ne ‘ Medya mensupları ile medyadan hizmet alan herkes üye olabilir’ kararı oy birliği ile...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülke Medya Derneği 2. Olağan Kongresini Ankara’da gerçekleştirdi. Kongrede Ülke Medya Derneği tüzük değişikliğine giderek, Ülke Medya Derneği’ne ‘ Medya mensupları ile medyadan hizmet alan herkes üye olabilir’ kararı oy birliği ile kabul edildi.
Altınpark Çorumevi’nde gerçekleştirilen kongreye Ülke Medya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Tufan’ın yanı sıra Ülke Medya Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı.
Kongrede, Ülke Medya Derneği’nin Faaliyet Raporu’nu divan üyeleri ile paylaşan Aydın Tufan şu açıklamalarda bulundu:
“Medya mensupları ile medyadan hizmet alan kişileri aynı çatı altında toplamak istedik. Bu nedenle gerek yönetimimizin gerekse genel kurulumuzun yarısı medya mensubu yarısı da medyadan hizmet alan halk. Biz kuruluşta iki slogan belirlemiştik toplumda çok uygulanmayan takdir müessesesini çalıştıracağız demiştik. Medya ile medyadan hizmet alanlar arasında köprü görevi üstleneceğiz demiştik. Takdir müessesesini çalıştırmak için başarı belgesi, şeref beratı ve onur belgesi gibi toplumda gerek siyasiler gerek kamu kurum ve kuruluşlara gerekse meslektaşlarımıza sık sık ziyaretlerle makamlarında bu belgeleri takdim ettik. Kuruluşumuzu müteakip kurumsallığa çok önem verdik. Faaliyetlerimizi sosyal medyadan kamuoyuna duyurduk. “
“15 Temmuz medya kahramanlarını ödüllendireceğiz”
"Resmi bayramlarda, dini bayramlarda, basın günlerinde, meslektaşlarımızın acı günlerinde ülke medya derneği olarak üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi paylaştık" diyen Tufan şöyle devam etti:
“15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ülkemizin içinde bulunduğu kritik ortamda demokrasi nöbetlerinde yerimizi aldık. Üç ayda bir yapılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun başkanlar divanı toplantılarına Urfa, Uşak, Afyon ve yine bazı illerimizde programlara katıldık. Ankara’da faaliyet gösteren Medya İhtisas Gazeteciler Federasyonu’na üye olduk. Daha sonra çeşitli federasyonlara bağlı 12 derneğin istifa etmesi üzerine Ülke Medya Derneği olarak biz de istifa ettik. Önümüzdeki günlerde 15 Temmuz Medya Kahramanları ödül töreni düzenleyerek, o günlerde görev yapan meslektaşlarımızı ödüllendireceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.