Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaştırma Bakanlığından “İnternete Erişim Engeli” Haberlerine Yalanlama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ülkede yaşanan internet hızındaki yavaşlamanın nedeninin erişim engelinden veya idari bir uygulamadan kaynaklı olmadığını açıkladı.Türkiye’de internete erişim engeli getirildiği ve internetin...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, ülkede yaşanan internet hızındaki yavaşlamanın nedeninin erişim engelinden veya idari bir uygulamadan kaynaklı olmadığını açıkladı.
Türkiye’de internete erişim engeli getirildiği ve internetin yavaşlatıldığı yönündeki haberlere ilişkin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, “Bugün ülkemizde yaşanan internet hızındaki yavaşlamanın nedeni erişim engelinden veya idari bir uygulamadan kaynaklı değildir. Operatörlerin yurtdışı çıkışının olduğu Bulgaristan ve Romanya’da meydana gelen fiber hat bağlantı ve enerji sorunu nedeniyle olduğu tespit edilmiştir. Ülkemizdeki internet kullanıcılarını etkileyen teknik sorunların ivedilikle giderilerek internetin normal hızına dönmesi için yoğun bir şekilde çalışmalar ilgili operatörler tarafından sürdürülmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.