Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Ücretler, babaları tarafından ödendi"

İzmir Karşıyaka’da kuaförlük yapan Emine Öztürk, canını vatan için seve seve veren şehitler ve vatan uğruna yaralanıp gazi olanların eş ve kızlarına ücretsiz hizmet vermeye başladı.İzmir’in Karşıyaka ilçesinde faaliyet gösteren...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Karşıyaka’da kuaförlük yapan Emine Öztürk, canını vatan için seve seve veren şehitler ve vatan uğruna yaralanıp gazi olanların eş ve kızlarına ücretsiz hizmet vermeye başladı.
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde faaliyet gösteren 30 yıllık kuaför Emine Öztürk, duygulandıran bir kampanya başlattı. Öztürk, Karşıyaka İmbatlı Mahallesi 1825 Sokak No 25/B adresindeki kuaför salonuna “Şehit ve gazi eş ve kızlarına ücretsiz hizmet verilmektedir. Ücreti babaları tarafından ödenmiştir” yazılı afiş astırdı. Kuaför salonunda şehit eşi ve kızlarına her türlü saç kesim, yapım, bakım hizmetlerini ücretsiz vermeye başlayan Öztürk, kampanyanın süresiz olduğunu belirterek, “Ömrüm olduğunca, buyursunlar, gelsinler” dedi.
"Diğer esnaflara örnek olsun"
Eşinin de emekli astsubay olduğunu anlatan Kuaför Emine’nin işletmecisi Öztürk, “Biz çok şehit verdik. Çalışabiliyorsak, rahatça yaşayabiliyorsak, uyuyabiliyorsak, onların sayesinde. Ancak elimizden bir şey gelmiyor. Eşimle düşündük, ne yapabiliriz diye. Şehitlerimizin geride kalan ailelerine, gazi ailelerine, böyle bir katkımız olsun istedik. Malzemecim de destek olacağını söyledi. Kampanyamız henüz yeni. Bir şehit yakını ağırladık. İnşallah daha çok kişiye ulaşmayı, daha çok yardımcı olmayı isterim” diye konuştu. Gelin başı dahil her türlü hizmeti ücretsiz verdiklerini vurgulayan Emine Öztürk, “Kimliklerini göstermeleri yeterli. Umarım bu kampanyamızı diğer esnafımız da kendi faaliyet kollarına uyarlar, herkese örnek olabiliriz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.