Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçakta İftar İlgi Çekiyor

Uçuş ömrünü tamamladıktan sonra parçalanarak İstanbul’dan Burhaniye’ye getirilen ve burada kısa sürede montajı tamamlanan Airbus A340 tipi büyük yolcu uçağı, ramazan ayında müşterilerine iftar yemekleri vermeye başladı.Uzun yıllar...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uçuş ömrünü tamamladıktan sonra parçalanarak İstanbul’dan Burhaniye’ye getirilen ve burada kısa sürede montajı tamamlanan Airbus A340 tipi büyük yolcu uçağı, ramazan ayında müşterilerine iftar yemekleri vermeye başladı.
Uzun yıllar dünyanın birçok ülkesine uçuş yapan ve misafirlerini ağırlayan Airbus A340 tipi yolcu uçağı, ocak ayında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda burnu, kanatları, gövdesi ve kuyruğu olmak üzere 8 ayrı parçaya ayrılarak, 7 TIR’ın dorsesine yüklenmişti. Bahçesi ve içerisi düğün salonu olarak hizmet veren Airbus A340 tipi uçakta, Ramazan ayında olunması nedeniyle iftar yemekleri verilmeye başlandı.
Edremit körfezinde iftar yemeği için farklılık arayan aileler, ilk günden restoran uçağın koltuklarını doldurdu. 76 metre uzunluk ve 6 metre kabin genişliğine sahip yapısıyla Türkiye’nin en büyük restoran uçağı olan Airbus A340, yapılan iç teşrifatının ardından 200 kişilik kabine sahip oldu. Burhaniye ilçesi sınırları içinde ve Koca Seyit Havalimanı’nın karşısında, E-87 Karayolu’nun kenarında bulunan uçakta iftar yemeği yemenin heyecanı içinde olan Balıkesirliler, iftar sofrası için farklı ve değişik bir mekan olduğu için buraya tercih ettiklerini ifade ettiler. Uçak restoran bir birinden farklı menüleri ile Ramazan Ayı boyunca iftar saatlerinde müşterilerini hizmet vermeye devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.