Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UAÜ’den FETÖ/PDY operasyonu açıklaması

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 40 akademik ve idari personelin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.Uluslararası Antalya Üniversitesi’nden...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 40 akademik ve idari personelin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Uluslararası Antalya Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bilindiği üzere aziz milletimize ve Türkiye Cumhuriyetimize 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY mensubu teröristlerce bir darbe teşebbüsü gerçekleşmiştir. Üniversitemiz bu süreçte devletimizin tüm kurumları ile yine tam bir işbirliği içinde çalışmalara destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir.
Uluslararası Antalya Üniversitesi olarak devletimizin, hükümetimizin her zaman emrindeyiz. FETÖ/PYD üyelerine yönelik olarak tüm kurumlarda olduğu gibi üniversitemizde de yapının deşifre edilmesi ve üyelerinin tespit edilerek gerekli hukuki yaptırımların uygulanmasına yönelik çalışmalarımız ivedilikle yapılmıştır ve yapılmaktadır.
Kurumumuz dün olduğu gibi bugün ve yarın da milli iradeye, Cumhuriyetimize, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaya devam edecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.