Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün bulunduğu Emniyet Müdürlüğü eski binasına bu sabah bomba yüklü araçla...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün bulunduğu Emniyet Müdürlüğü eski binasına bu sabah bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısını şiddetle ve lanetle kınadığını bildirdi.
Bayraktar, yaptığı açıklamada, terör saldırısının işe, okula gidiş saatinde gerçekleştirilmesine dikkati çekerek, yapılan saldırının hunharca kan dökmeyi amaçladığını belirtti. Şemsi Bayraktar, “Bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Eli kanlı teröristler, bu teröristlerin arkasındaki terör örgütleri ve terör odakları er geç akıttıkları kanda boğulacaktır” dedi.
Terörün toplumda infial ve korku oluşturmak istediğini kaydeden Bayraktar, “Bu terör saldırısının arkasındaki alçaklar şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacaktır. Milletimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz, yapılan alçakça ve kalleşçe saldırıları boşa çıkaracak, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek teröre karşı topyekûn mücadelesini sürdürecektir” ifadesini kullandı.
Bayraktar, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.