Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Saldırıyı Şiddetle Lanetliyorum”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını şiddetle lanetlediğini belirterek, “Çocuk yaşlı, kadın erkek demeden masum insanları hedef alan caniler ve bu...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını şiddetle lanetlediğini belirterek, “Çocuk yaşlı, kadın erkek demeden masum insanları hedef alan caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar, amaçlarına asla ulaşamayacaklar” dedi.
Bayraktar, yaptığı açıklamada, terör saldırısının havalimanında ve dış hatlar terminalinde gerçekleştirilmesine ve zamanlamasına dikkati çekerek, yapılan saldırının hunharca kan dökmeyi amaçladığını belirtti. Şemsi Bayraktar, “Bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı teröristler, bu teröristlerin arkasındaki terör örgütleri ve terör odakları er geç akıttıkları kanda boğulacak, amaçlarına asla ulaşamayacaklardır” dedi.
Terörün toplumda infial ve korku yaratmak istediğini kaydeden Bayraktar, “Bu terör saldırısının arkasındaki alçaklar şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacaktır. Milletimiz, bayrama hazırlandığı bu mübarek Ramazan gününde yapılan alçakça ve kalleşçe saldırıları boşa çıkaracak, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek teröre karşı topyekûn mücadelesini sürdürecektir” ifadesini kullandı.
Terörün sadece ülkemizin değil, bütün dünyanın ve insanlığın sorunu olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Bütün devletler ve insanlık, teröre karşı birlikte hareket etmeli, dünyayı terörden temizlemelidir. Alçakça düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.