Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TYB Erzurum Şubesi’nden EGC’ye ziyaret

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi yöneticilerini ağırladı.Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ömer Özden, İsmail...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TYB Erzurum Şubesi’nden EGC’ye ziyaret

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi yöneticilerini ağırladı.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ömer Özden, İsmail Bingöl ve Yusuf Kotan’la birlikte Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. EGC Başkanı Metin Barlak ve Başkan Yardımcıları Samet Özünal ile Mahmut Akdağ’ın da hazır bulunduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişi ve Erzurum gündemi üzerine değerlendirmeler yapıldı. Bir süre önce yapılan genel kurulla TYB Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen M. Hanefi İspirli ve yönetimini tebrik eden EGC Başkanı Barlak, TYB’nin Erzurum’da büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek, özellikle “Dil ve İletişim Atölyesi” çalışmasının takdire şayan olduğunun altını çizdi.

İL MÜDÜRLERİNDEN EGC ZİYARETİ

Öte yandan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin gün içerisindeki diğer konukları ise, SGK Erzurum İl Müdürü Nizamettin Durmuş ile İŞKUR İl Müdürü Recep Demir oldu. SGK ve İŞKUR’un işverenlere yönelik olarak verdiği güncel teşvik ve desteklere ilişkin olarak EGC Başkanı Barlak’ı bilgilendiren Durmuş ve Demir, medya ile kurumsal ilişkiler kurulması ve geliştirilmesi noktasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. EGC Başkanı Barlak da, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarının kamuoyuna duyurulmasında medyanın çok büyük bir rol oynadığını ifade ederek, Erzurum basınının bu anlamda büyük bir özveri içerisinde çalıştığını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.