Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRVAK Temsilciliğine Babar atandı

Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRVAK) İl Temsilciliğine Yusuf Babar atandı.TÜRVAK İl Temsilciliğine atanan Yusuf Babar aynı zamanda Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneğinin Genel Başkanlığını yapıyor....

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜRVAK Temsilciliğine Babar atandı

Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRVAK) İl Temsilciliğine Yusuf Babar atandı.

TÜRVAK İl Temsilciliğine atanan Yusuf Babar aynı zamanda Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneğinin Genel Başkanlığını yapıyor. Türkiye genelinde 80 şubesi, 32 temsilciliği ve yüz bine yakın üye sayısı olan TÜRKAV’ın Adıyaman İl Temsilciliğine Genel Merkez tarafından Yusuf Babar atandı.

Yusuf Babar, ‘Ay yıldıza söz verdik’ sloganından taviz verilmeden çalışılacağını belirterek, “Bu duygu ve düşünceye, yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun geçmekte olduğu hassas ve nazik dönemde yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne ,birlik ve beraberliğine necip Türk Milletinin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğumuzun bilinmesidir. TÜRKAV olarak görevimiz üyeler arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmakla birlikte, üyelerine çeşitli ekonomik ve sosyal yardımlarla beraber üyelerinin mesleki bilgilerini, görgülerini, becerilerini arttırmak amacıyla çalışmalar yapıp kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yaparak veya yaptırarak, yapılan bu çalışmaları gerekirse raporlar halinde getirerek kamuoyunu bilgilendirmektedir.

Ayrıca üyelerinin kültürel ve mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak faaliyetlerde bulunduğu gibi

Türk milletine ve ülkesine gönülden bağlı, vatan, millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların yetişmesi ve dolayısıyla yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaktadır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.