Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türofed, Belçika Saldırısını Kınadı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Belçika’da gerçekleştirilen kanlı saldırıları nefretle kınadı.Ayık, “Belçika’nın Brüksel şehrinde meydana gelen patlamalar bir kez daha gösteriyor ki; terör...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Belçika’da gerçekleştirilen kanlı saldırıları nefretle kınadı.
Ayık, “Belçika’nın Brüksel şehrinde meydana gelen patlamalar bir kez daha gösteriyor ki; terör tüm dünyanın sorunudur. Geçen sene başlayan ve bu sene yoğunlaşarak artan terör saldırıları dünya düzenine yapılan açık bir saldırıdır” dedi.
TÜROFED Başkanı Osman Ayık şöyle devam etti:
“Türkiye ve Avrupa ülkelerini hedef alan bu kanlı saldırılar insanoğlunun göstereceği direnç ile hedefine ulaşamayacaktır. Bu saldırılar insanların özgür bir şekilde yaşamasına ve özgür bir şekilde seyahat edebilmesine büyük bir engeldir. Tüm dünyanın bu saldırıları aynı oranda tepki göstermesi ise en büyük arzumuzdur. TÜROFED olarak Belçika’daki kanlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İnsanlar üzerinden yapılan kanlı eylemlerin son bulmasını temenni ediyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.