Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin Önemli Markalarından EXPO 2016’ya Sponsor Desteği

EXPO 2016 Antalya’nın önemli yapıları, sponsorlarının isimleriyle anılacak.Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla sponsorluk anlaşması yaptı. EXPO 2016 Antalya’ya Türk Hava Yolları, Ana...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya’nın önemli yapıları, sponsorlarının isimleriyle anılacak.
Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla sponsorluk anlaşması yaptı. EXPO 2016 Antalya’ya Türk Hava Yolları, Ana Havayolu Sponsoru olurken, Turkcell Ana İletişim ve Teknoloji Sponsoru, Turkuvaz Medya ise Ana Medya Sponsoru oldu.
EXPO 2016 Antalya’nın açık kalacağı 6 ay boyunca, EXPO 2016 Antalya’nın simge yapısı kule Turkcell EXPO Kulesi olarak anılacak. 6 ay boyunca yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yapacak 5 bin kişilik amfi tiyatro da yine Turkcell Büyük Amfi tiyatro olarak anılacak.
Türk Hava Yolları ise çocuklara bilimi ve teknolojiyi sevdirerek geleceğin bilim adamları olma konusunda karar vermelerinde önemli bir rol oynayacak olan Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezinin de sponsorluğunu üstlendi. Türk Hava Yolları Ayrıca Kongre Merkezinin hemen önünde yer alan alana çiçeklerle bezenmiş bir uçak maketi yerleştirdi.
EXPO 2016 Antalya’da yer alan Türkiye’nin ilk çocuk adasına ise Torku sponsor oldu. İçerisinde onlarca atölye çalışmasının yapıldığı Torku Çocuk Adası her gün yüzlerce çocuğu ağırlıyor. Torku Çocuk Adasında eğitici ve öğretici atölye çalışmalarına katılan çocuklar keyifli zaman geçiriyor.
EXPO 2016 Antalya’da yer alan Türkiye’nin ilk Tarım Müzesi’nin sponsoru ise Gübretaş oldu. Başak formunda dizayn edilen müzede, tarımın geçmişten bugüne kadar yaşadığı gelişim “yaşayan duvar” teknolojisiyle görseller eşliğinde ziyaretçilere sunuluyor.
EXPO 2016 Antalya’da su, ses ve ışık gösterilerinin en güzel izlenebildiği yerlerden olan Şakayık Terası’nın sponsoru ise Sabah Gazetesi. Sabah Şakayık Terası, EXPO 2016 Antalya’nın 22 Nisan tarihinde gerçekleşen resmi açılış töreninde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer davetlileri misafir etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.