Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye, Yunanistan’da Şeref Ülkesi Oldu

Yunanistan, Türkiye’yi 2016 yılı için şeref ülkesi ilan etti.Edirne Yunanistan Konsolosluğu, Yunanistan Cumhuriyeti ve Dışişleri Bakanlığı’nın inisiyatifiyle hayata geçecek ’Şeref Ülkesi Geleneğinin’ ilk yılında, Türkiye’nin,...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunanistan, Türkiye’yi 2016 yılı için şeref ülkesi ilan etti.
Edirne Yunanistan Konsolosluğu, Yunanistan Cumhuriyeti ve Dışişleri Bakanlığı’nın inisiyatifiyle hayata geçecek ’Şeref Ülkesi Geleneğinin’ ilk yılında, Türkiye’nin, dört şeref ülkesinden birisi olduğu duyuruldu.
Yunanistan Dışişleri Bakanlığının, Yunanistan Ticaret ve Girişimcilik Odaları Birliğiyle anlaşmasının akabinde, Yunanistan’ı ziyaret edecek Türk vatandaşlarının, turizm döneminde yapacakları alışverişlerde, ilgili işareti taşıyan her mağazada, belirlenmiş fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim avantajına sahip olacağı bildirildi.
Edirne Yunanistan Konsolosluğu’ndan yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye’nin 2016 yılında dört Şeref Ülkesinden biri olarak seçilmesi, Yunanistan’ın, iki ülkenin zaten yüksek seviyeli ilişkilerinin, daha da ileriye götürülmesi ve güçlenmesi arzusunun pratikte ifadesidir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.