Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Kamu-sen 1 Mayıs’ta Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenleri Unutmadı

Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kızılay’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı.Kızılay’da terör saldırısının yaşandığı noktada toplanan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika üyeleri,...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kızılay’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenleri andı.
Kızılay’da terör saldırısının yaşandığı noktada toplanan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika üyeleri, saldırının yaşandığı noktaya karanfil bırakarak, “Şehitler ölmez vatan bölünmez, vatan sana canım feda, ne mutlu Türk’üm diyene, Türk milleti uyuma vatanına sahip çık. Hepimiz Mehmet’iz PKK’ya yeteriz” sloganları attı. Saldırıda hayatını kaybedenler için daha sonra Kur’an-ı Kerim okundu.
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Biz hak mücadelesi verirken, hepimizin kardeşçe bu topraklarda yaşama hakkını kullanabilmesi uğruna canlarını feda eden güvenlik güçlerimizi, akşam işinden, okulundan çıkıp evine giderken kahpe bir tuzakla hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımızı unutmamız mümkün değil” dedi.
Terörü lanetleyen Koncuk, “Bu nedenle kahraman şehitlerimize olan minnetimizi ifade etmek ve teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımızı anmak adına burada 34 vatandaşımızın canına mal olan terör saldırısının gerçekleştiği noktada 1 Mayıs açıklamamızı gerçekleştiriyoruz. Terörü, teröristi ve onların gizli, açık destekçilerini bir kez daha lanetliyor, terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.
Grup, açıklamanın ardından olaysız olarak dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.