Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan Malatya’da Söyleşiye Katıldı

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Ortadoğu’nun Bugünü ve Yarını’ konulu söyleşiye katıldı.Birlik Vakfı Malatya Şubesi’nde düzenlenen söyleşiye katılan Kapan,...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Ortadoğu’nun Bugünü ve Yarını’ konulu söyleşiye katıldı.
Birlik Vakfı Malatya Şubesi’nde düzenlenen söyleşiye katılan Kapan, Ortadoğu kavramı ve Ortadoğu’nun geleceği hakkında bilgiler verdi. Söyleşiye Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Söyleşide, Ortadoğu kavramının, önceleri sadece bir coğrafi anlam ifade ettiğini söyleyen Kapan, "Zaman içerisinde bu kavramda değişiklik meydana geldi. Bunun nedeni Amerikan teorisyenlerinin ve stratejisyenlerinin Ortadoğu kavramı ile oynamaya başlamasıdır. Önceleri dar ve sınırları belli bir bölge olarak ifade edilen Ortadoğu şimdilerde Büyük Ortadoğu, Genişletilmiş Ortadoğu gibi kavramlarla ifade ediliyor. Burada dikkat çekilmesi gereken en önemli nokta, bu yeni Ortadoğu sınırları içerisinde aşağı yukarı bütün İslam aleminin var olması” diye konuştu.
Yaklaşık 2 saat süren söyleşide katılımcıların sorularına da içtenlikle cevap veren Kapan’a söyleşinin ardından Birlik vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül tarafından plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.