Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk tarım heyeti Bükreş Indagra Fuarı’na katıldı

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan 165 kişilik heyet, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 21. Indagra Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.Romanya’nın başkenti Bükreş’te 3-5 Kasım 2016 tarihleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan 165 kişilik heyet, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 21. Indagra Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.
Romanya’nın başkenti Bükreş’te 3-5 Kasım 2016 tarihleri arasında kapılarını açan 21. Indagra Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Edirne’den de 165 kişilik heyet yer aldı. Tarım ve hayvancılık sektörlerinde kullanılan makine, alet, zirai ilaçlar ve canlı hayvan teşhirinin yer aldığı fuara Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, ETB Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, yönetim kurulu üyeleri, ETB üyeleri, sektör temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, bu yıl 21’incisi düzenlenen Indagra Fuarı ile ilgili bilgiler vererek, “Romanya Bükreş’teki Indagra Fuarı, 33 bin metrekare alan üzerine kurulu. 50 bin ziyaretçinin ziyaret ettiği ve aynı zamanda 35 ülkenin de katıldığı bir fuar” dedi.
“Fuarlar üyelerimizin işlerine ciddi katkılar sağlıyor”
Öztürk, fuarların sektörler içerisinde yer alan teknolojik ve çeşitli gelişmelerin sunulduğu alanlar olduğunu hatırlatarak, “Edirne Ticaret Borsası olarak fuarları çok önemsiyoruz. Bu fuarda tarım ve hayvancılık ile ilgili makineler, buna bağlı sektörlerle ilgili gelişmeler sergileniyor. Sergilenen ürünlerin üyelerimiz tarafından gezilerek, işlerine ciddi bir katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.