Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Polis Teşkilatı’ndan Uçurtma Şenliği

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yılı dolayısıyla "Uçurtma Şenliği" düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğe katılan bir polis çocuğunun “Artık şehit olmasınlar” demesi yürekleri burktu.Emniyet Genel...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yılı dolayısıyla "Uçurtma Şenliği" düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğe katılan bir polis çocuğunun “Artık şehit olmasınlar” demesi yürekleri burktu.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 171’inci yılı dolayısıyla 4-11 Nisan tarihleri arasında “Polis Haftası” etkinlikleri ‘Uçurtma Şenliği’ ile başladı. Kağıthane Hasbahçe Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, ilk önce çocuklarıyla uçurtma uçurdu, ardından ikram edilen yemekleri yedi. Etkinliğe katılan bir polis çocuğunun terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri için ’şehit olmasınlar’ demesi yürekleri burktu.
“ŞEHİT OLMASINLAR”
Etkinliğe katılan bir kadın, “Hafta sonumuz, nöbetten çıktık. İnşallah güzel bir etkinlik olacak diyelim. Sevinçliyiz, mutluyuz, hep birlikte güzel bir gün geçireceğiz inşallah” dedi.
Bir başka vatandaş da, “Herkesi mutlu ettiler, onlarda mutlu olsunlar” ifadelerini kullanırken, bir çocuk ise “Çok güzel bir şey yani. Oyuncaklar dağıttılar, yemekler dağıtıldı. Çok güzel olmuş kutlarım. Ben o zaman maçta idim, uçurtma uçurmaya yetişemedim. Polislerimiz artık şehit olmasınlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.